Studio

Flor di Flamboyan bestaat uit 4 nette en ruime studios (Divi Divi, Lagadishi, Trupiaal en Lamunchi) en 1 studio met een extra slaapkamer (Blauw Blauw). Door de rijke kleuren heerst er bij ons een gezellige Curacaose sfeer. Flor di Flamboyan is geheel ommuurt en is gelegen in een veilige en nette buurt van Salinja. Door de zeer gunstige ligging kan je op loopafstand al de nodige boodschappen en inkopen doen. Mocht je een hapje in de buurt willen eten, dan liggen er verschillende restaurants, fast food ketens en lokale toko’s om de hoek. De bushalten bereik je al binnen 3 minuutjes lopen en het culturele centrum ligt op een steenworp afstand van Flor di Flamboyan. De stranden zijn makkelijk en snel bereikbaar, binnen 5 minuutjes rijden ben je al op de populaire stranden van Mambo Beach en Jan Thiel beach.

De studios zijn comfortabel en met al het nodige ingericht. Zo heeft elke studio een keuken met bar, een badkamer met douche, toilet, wastafel en een legkast, een slaapgedeelte met goede boxspring bed(den), airco en een klamboe, een zitje en een overdekt beschut terras met tuinmeubels in de tropische tuin.

In de tuin staat een picknick tafel, een teak houten schaduw zitje met bbq en een extra houten set tafel en stoelen onder een schaduw doek. Bij Flor di Flamboyan maak je al gauw kennis met de Curacaose natuur, zo kan je vanaf je terras de blauw blauw’s, kolibrietjes, suikerdiefjes, trupiaals, totolicas, parkieten en leguanen bewonderen

Naast de tuin heeft Flor di Flamboyan een prive parkeerterrein waar je je auto veilig achter een hek kan parkeren en een recycling hoek.

De incheck is tussen 15.00 uur en 18.00 uur en de uitcheck is om uiterlijk 13.00 uur.

 

Huurauto

Huur een auto voor 25 Euro (50 naf) per dag. Exclusief 9% tax. Inclusief WA Extra en inzittende verzekering, 24 uur wegenwacht, ongelimiteerde kilometers en gratis tweede bestuurder. Voor een periode vanaf 3 maanden dan is de huurprijs 350 Euro (695 naf) per maand  Borg/ eigen risico is 300 Euro